top of page
  • Obrázek autoraMarcela Hlaváčková

Každý touží být bohatý, tok peněz si často blokujeme už jen svým myšlením

Peníze jsou fascinující téma, které se dotýká mnoha aspektů našeho života. Jsou důležitou součástí našeho bytí. Dokážou nám život zlepšit, ale i zhoršit. Je dobré si uvědomit, že jsou tím, co z nich uděláme. Jsou tu pro nás a ne my pro ně.


Důležité je podpořit myšlenku peněz

„Vše je ve vaší hlavě. V tom jak přemýšlíte o penězích. Častěji myslíte na jejich nedostatek, nebo jak je získat? Jako jste se učili číst, je potřeba se učit, jak získávat peníze,” upozorňuje a dále doporučuje: „Aktivně čtěte články o penězích, o jejich možnosti výdělku, o energii peněz a další. Vzdělávejte se v oblasti financí. Hledejte nové podněty, inspirace, jak mít více peněz a co proto udělat. Internet je plný rad, návodů, odkazů na články a literaturu. Vyberte si ty myšlenky, návody, které vás osloví. Teprve poté přichází nejdůležitější část: začít na tom vědomě pracovat.” popsala první důležitý krok.


Bez změny to nepůjde

„Pokud si říkáte, vše je drahé, na to nemám, nevydělávám tolik, kolik chci – tak s tím okamžitě přestaňte! Tyto myšlenky vám rozhodně nepomohou vydělat více peněz. Raději začněte přemýšlet: Co mohu udělat pro více peněz? Kde mohu získat další peníze? V dnešní moderní době máme mnoho možností, jak si je vydělat,” uzavírá prvotní myšlenku koučka osobního a profesního rozvoje s příslibem, že v dalším společném setkání probereme jednotlivé kroky k hojnosti. Nejprve je ale důležité si připustit, že si ji můžeme dovolit.

0 zobrazení
DSC_6632.jpg

Jsem
Marcela Hlaváčková.
Autorka tohoto webu.

logo_pardubicko.png

Píši také pro e-deník.

damska liga logo.png

Emoční rovnice: Instantní odpověď na všechny vaše problémy

emocni-rovnice.jpeg
bottom of page